Fri frakt över 1.000 kr
Alltid fri support
Om oss

Specialister på kameraövervakning

Seeyou:s målsättning är att göra det så enkelt som möjligt för alla att få tillgång till professionell övervakning. Vi vill samtidigt vara den naturliga informationsplatsen för den som vill veta mer om kameraövervakning - vad man skall tänka på när man planerar, väljer produkter, installerar sitt system, och även ge en del information om de lagar och regler som gäller för detta.

SE VÅRA FÄRDIGA PAKET

GÅ TILL STARTSIDAN

Kontakt och info
Seeyou och symbolen CU är ett registrerat varumärke tillhörande B&N i Solna AB.

Seeyou.se
Box 5008
16510 Hässelby
Gatuadress: Krossgatan 25. OBS ej försäljning.

08 - 22 48 00  (vardagar 9:00 - 17:00)
Chatt (vardagar 9:00 - 17:00)
kundtjanst@seeyou.se (mail besvaras oftast samma dag, men absolut senast inom 48 timmar)

Seeyou AB, org.nr 556986-7111
En del av B&N i Solna AB, grundat 1999.
Våra utvalda leverantörer
Hikvision är världens största tillverkare av övervakningskameror, med en global marknadsandel om nästan 20% år 2015. Hikvision har ca 18.500 anställda och finns representerat i alla världsdelar. 
Hikvision är främst kända för sina professionella övervakningsprodukter, som vi på Seeyou nu gör tillgängliga även för "vanliga" användare som helt enkelt vill ha lite vassare produkter. Här finns kameror och inspelningsenheter fyllda med extra funktioner såsom automatisk kontroll av registreringsskyltar, räkning av personer som passerar in eller ut i vissa områden, larma när någon passerar en gräns man markerat etc...
 
Netgear har länge varit stora inom nätverks- och lagringsprodukter, och de senaste åren har de även satsat stort på olika typer av smarta och enkla kameralösningar. Deras Arlo-serie är en av de absolut enklaste övervakningsprodukterna att komma igång med, och dessutom är kamerorna batteridrivna vilket ger dig enorm flexibilitet! Arlo är fokuserad på enkelhet, och kamerorna övervakar med HD-upplösning (720p) vilket motsvarar ca 1MP.
 
D-link är ett välkänt varumärke inom IT- och elektronikprodukter. De är stora inom bl.a. switchar och andra nätverksprodukter, men har även ett brett sortiment av väldigt lättanvända övervakningsprodukter - bl.a. övervakningskameror och inspelningsenheter (NVR). Vi har valt att fokusera på Vigilance, vilket är deras professionella övervakningsserie.
 
Seagate är en av världens största tillverkare av produkter inom datalagring. Seagate har en speciellt utvecklad hårddisk-serie för övervakning - Seagate Surveillance Series - som är gjord för att kunna skriva data kontinuerligt, 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Väljer du en hårddisk av denna serie kan du också lägga till en försäkringstjänst som gör att du kan återfå data från en förstörd hårddisk.
 
APC grundades 1981, och har sedan början av 1990-talet varit en av de ledande tillverkarna inom alla typer av smarta strömförsörjningsprodukter. 2007 köptes APC av Schneider Electric, som fortfarande äger bolaget.